Kayıtlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

  1.  As a natural remedy for body odor, use Tea Tree oil as a natural deodorant by  applying 2 drops directly to your underarms after showering to stave off body odor . Be sure to wait about 10 minutes after getting out of the shower, especially if you just shaved, so that your pores can close before applying the oil. 2.  Tea tree oil contains compounds that fight bacteria responsible for body odor. It  can be used to make a safe and effective deodorant . 3.  Tea tree oil is one of the best remedies to combat underarm odor. Its astringent and antimicrobial properties help minimize the pore in your underarms and fight the odor-causing bacteria in the area.  Dip a cotton ball in it  and apply it on your underarms. 4. Q & A Q:   For years, I suffered with the embarrassing problem of body odor. No matter what deodorant I tried, I still seemed to, well, stink. Then one day, I read about the many benefits of tea tree oil and decided to see if it could help me. After I showered, I dabbe

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL

Update : Done 2nd Dos on 2nd of August 2021. So, whilst updating this, i am already COMPLETED the vaccination - which is 14 days passed my 2nd dose. Alhamdulillah. Lets just hope i will not catch the virus so i can protect my loved ones who are unable to get vaccinated. InsyaAllah Amin.. ________________________________________________________________________ Time: 12:30pm Date : 31 Mei 2021 Battle 1st batch untuk 200k sumthing AZ dulu aku ragu-ragu juga nak ambil. Tapi lepas sembang dengan kawan-kawan, diorg make a point, Kalau tak vaksin, infected dengan virus C19 lebih tinggi percentage untuk mati dari Kalau amik vaksin. Memang ada yang mati, tapi kalau compare percentage dia sangat rendah compared to kalau mati sebab infected. Tu satu hal. Satu hal lagi 2021 ni, C19 ni macam terlebih sudah mutasi nya. Senang to be infected-airborne, dan kalau kena, walaupun mungkin tak mati, severity sangatlah menakutkan. Ada yang survived tapi lepas tu ada masalah pernafasan. Ada yang survived tap

Save Me

 As if i'm waiting for someone to save me My heart was so lonely As if i'm just a point people use to be laugh at They were looking down on me As least that was i thought Physically, i could be smilling But i'm just torn inside They might heard of me laughing But i'm just broken pieces they never see I know these loneliness killing me  But there was nothing i could do I'm like having two me One who was happy and lively The other just cried in her sleep I might be talking nonsense I might be that spiteful talk person They might hurt by my words I'm just torn, I don't know what i am And i know, it's not the right reason

Akulah Hayati Episod 1

Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck Kisah pasal seorang lelaki berketurunan Minangkabau dari bapanya. Namun bapanya telah berkahwin dengan wanita dari keturunan lain. Telah terbuang. Merantau dan hidup jauh di sebuah tempat bernama Mengkasar. Lelaki itu bernama Zainuddin. Sejak kecilnya Zainuddin dibela oleh seseorang bernama Mak Base, kerana saat dia masih bayi, ibunya meninggal. Kemudian masih dalam lingkungan 5 ke 6 tahun ayahnya yang dari Minangkabau itu pula meninggal. Tapi dia beruntung kerana Mak Base baik. Dan dia dibela dan dibesarkan dengan baik. Cukup belanja walau tak mewah. Setelah besarnya, dia teringin nak kembali ke tempat asal ayahnya. Tertarik dengan keindahan-keindahan alam yang ayah dia ceritakan mengenai tempat asal ayahnya iaitu di Batipuh, Pasir Panjang. Sebuah kawasan kampung. Kalau ikut penceritaan, ada Gunung Merapi. Area situ la kiranya. Memang lawa. Ayahnya suruh balik ke situ, sebab nak suruh mengaji, belajar agama, jadi golongan-golongan alim ulamak. Jadi dia

Its 11.11

Another 7 hari before birthday Ammar. Celebration with friends on 14.11 ni kat sekolah kebangsaan. So ok la tu, mama bg kek 1.  Malam td, lepas dinner kt luar, balik rumah, mama terus naik atas, proses baju nak gosok. Nak pastikan gosok semua, so senang nk menghadapi hari2 mendatang. Washing Machine masuk bengkel. Tak rosak teruk, tapi sebelum teruk, abah decide hantar bengkel. Macam kereta jugak ek washing machine nih huhuhhu. Sebenarnya washing machine ni sgt reliable, tapi capacity dia yang tak reliable untuk menampung keluarga kami. I told you so En. Shahrun Hisam! We need bigger loads! Tapi tak apa, kita cuba fix in, di samping, pelan nak tambah anak terpaksa digugurkan. Kesian machine tuh. Senak weih! Hahahahaha.... So as for now, Abah akan ke laundy mate 2 hari sekali. Datang weekend, 4 loads of baju! RM20 tukar coins pun tak ckp. *sigh*.... SO, sebenarnya nak cerita malam tadi. Semua orang dah ready masuk tidur, tiba-tiba Aisha shouted out. NAK NUGGET! Aisha lapar at 10.45pm!.

The Lunchbox

"And my mother always says -... sometimes the wrong train can take you to the right station" I remember a day of my life. I was feeling a life again. Somebody asked me out. But we have friend zoned each other. Its just that, im out. Instead of feeling blurry, lonely myself. I was at that time, a saddy sappy girl.  If you ask me now, i would say, it was a wrong train that i took. I should not have left my house. It was weird, i;m a hijab gal. I should not have let myself went about that wild. And be wild. I called that wild, even though it is not. Just a night out. With friends. Which i do not particularly very close to. We are classmates yes, but we were not that close..  I was looking for my identity. As if, i did not have any. And to be wild, out and about. Mingle and talk and have friends... I was so lonely, i succumbed to that particular interest. But i was lost. That friend who asked me out left me. To that place, where i dont feel welcome. He was there, with me, at that

Ramadhan Kareem 2019

Cak? heheheh.. Perjalanan Ramadhan setakat ini, Alhamdulillah, lancar. Tidaklah sempurna tetapi lancar. Tak perlu sempurna andai yang sederhana itu telah memadai. Ewah. Hehehe. Dua hari sebelum Ramadhan, kami ambil keputusan untuk bercuti sekejap di Lumut, Perak. Kami bercadang bawa umi dan ayah aku sekali. Suami baru je selesai satu task yang agak memeningkan kepala dia. Well, kepeningan tu tak habis lagi, tapi nampak macam he needed a short break so much. So off we went. It was a nice hotel. Quite remote from the main land - not an island though. As usual, the main essentials for the kids - a pool. We made a quick stop to meet his mother at Hospital Teluk Intan. She is hospitalized for an imbalanced diabetic readings. She is loosing her appetite and somehow still not eating well. Up until now, it has been 5days in the hospital and days before with eating disorder. We still don't know the real diagnosis, still waiting and things not progressing very well. Well, but we're still