Kayıtlar

Aralık, 2013 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Firdaus n Hafiy's TPW's Konvo Day

Resim
Come what may, Both mama and abah love korg adik bradik hingga akhir hayat... InsyaAllah... :D

masterchef all starz

HAHAHAHAHAHHAAH... Semalam punya episod penyingkiran.  Azwan ali dpt mc so dia tak boleh byk bergerak. Kaki dia sakit. Adoiai....  Micheal Ang plak, dok komplain kata Azwan berlakon jer. Hahahah..... Klaka la tgk diorg ting tong tah apa2.  En. Shahrun yg biasanya susah nk tunjuk perasaan kalu tgk citer unless citer tu citer lawak boleh tergelak2. Mcm tgk maharaja lawak ok. Hahahah..... Pstu Raja Azmi la dok tolong2 dia amik2 brg. Tp ada gk dia amik sendiri psl Raja Azmi pun nk settle masakan dia jgk kan. Mmg aku mcm respek la kt Raja Azmi, dia pn bukan nya muda sgt lg. Tp tak la pancit mcm Azwan tu kan. Aku ase aku pn kalu dh tua akan end up mcm Azwan. Eeee takmo laa... Hehehe... Aku tak tgk sgt psl tgh mkn kt dapo tp dengar2 la. Masa nk buat penyingkiran tu. Last tinggal azwan ngn raja azmi. Basically Raja Azmi punya meal bkn tak sedap tp tak ckp msk. Azwan punya elok masak n ada rasala. So kt sni mmg nmpk mcm Azwan menang la. Btw diorg masak ikan rasanya smlm. Aku tgk jgk apa K

Ignorance

Aku benci dia Aku salahkan dia Aku benci orang yang tak betah bertanggungjawab! Pernah tak terfikir Andai itu terjadi pada zuriatnya sendiri? Ignorance dan Membabi buta Tandatangan yang mengundang mala petaka Membabi buta Tidak fikir kesan dan punca Tidak fikir atau TIDAK MAHU FIKIR? Kenapa tidak sekurang-kurangnya SIASAT? Kenapa terlalu selesa duduk dan bersandar Nah buat itu Nah buat ini Campak dan buang, ambil kemudian baling Itukah resam pemimpin bila berada di atas? Adilkah seorang pemimpin yang kononnya MEMIMPIN? Sunnah Rasulullah kah begitu? Amalan dan Pedoman Rasulullah kah begitu? Tak guna tanda didahi kononnya kuat solat Tak guna projek juta-juta berjaya dan dikenali Tak guna tunjuk certification atau mana-mana Anugerah bertaraf tinggi Tak gunalah keluar pagi balik malam kononnya BERTUGAS Sangat sia-sialah semuanya! Kalau semua diambil mudah Isu sensitif ditolak tepi dan disimpan diceruk Diperuk diperam ditolak tak mungkin berguna langsung Lebih baik beruk dihutan D