masterchef all starz

HAHAHAHAHAHHAAH...

Semalam punya episod penyingkiran. 

Azwan ali dpt mc so dia tak boleh byk bergerak.

Kaki dia sakit. Adoiai.... 

Micheal Ang plak, dok komplain kata Azwan berlakon jer. Hahahah..... Klaka la tgk diorg ting tong tah apa2. 

En. Shahrun yg biasanya susah nk tunjuk perasaan kalu tgk citer unless citer tu citer lawak boleh tergelak2. Mcm tgk maharaja lawak ok. Hahahah.....

Pstu Raja Azmi la dok tolong2 dia amik2 brg. Tp ada gk dia amik sendiri psl Raja Azmi pun nk settle masakan dia jgk kan. Mmg aku mcm respek la kt Raja Azmi, dia pn bukan nya muda sgt lg. Tp tak la pancit mcm Azwan tu kan. Aku ase aku pn kalu dh tua akan end up mcm Azwan. Eeee takmo laa... Hehehe...

Aku tak tgk sgt psl tgh mkn kt dapo tp dengar2 la. Masa nk buat penyingkiran tu. Last tinggal azwan ngn raja azmi. Basically Raja Azmi punya meal bkn tak sedap tp tak ckp msk. Azwan punya elok masak n ada rasala. So kt sni mmg nmpk mcm Azwan menang la. Btw diorg masak ikan rasanya smlm. Aku tgk jgk apa Kak Mi masak. Dia masak ikan grg tepung kot. Mcm sedap je aku tgk... Hehehe..

Then, masa penyingkiran tu. Mcm Kak Mi mulanya redha la. Si Azwan la  bese la drama la apa la. Si Micheal and dok kutuk. Siap bisik2 ngn Syariah. Hahahah. Mmg tak boleh blah aa. Masa ni bkn org sedih. Org gelak2 tgk perangai Azwan. I kenot explain tapi mmg klakaaa hahahahaha..

Eh, jap. Ada org minta ke aku explain nye pun? Hahahahahah....

Then, Chef bertiga tu soh Kak Mi bagi kata dua skit. Biasalahkan time penyingkiran mmg cmtu....

Skali Kak Mi ckp dia takmo kuar. Psl dia sihat. Yg sakit Azwan. Kalau dia kuar, then Azwan sakit balik, and terpaksa kuar. Mcm rugi je dia kuar. 

TROS SUMER ORG baik dekat dlm masterchef, dgn kt dpn tv (aku ngn en. shahrun la)... Hahahahahahahahahahaa... Adeh..

Micheal ang mula2 komen cmni.. "Mula2 dok kesian sedih, last2 ko pancung org tuh" Merujuk pd kak mi..

Pstu dia ckp cmni... "Terima kasih Kak Mi. Kita takkan jmpa benda ni dekat masterchef negara lain. Only in Malaysia! Patut episod ni tak keluar Astro Ria, tp Astro Warna"..

Bantai aku gelak laki bini mcm nk mati. Hahahaha...

Alaaaa... You didn't get it did u? Hehehehe....

So tu la nk citer klaka.. Huhuhuu...Tp mcm syok sendiri...Hehehe

Last skali, 2-2 pn tak keluar..... Hampeh je drama.. Tp puas ati la kot. Mmg enjoy.. Tak kisah la korg ni perangai mcm harem. Janji drama korg kitrog enjoy... Enjoy sgt gelakkan diorg dlm tu. Hehehe. No offense eh. Gud thing nya penat tensen kt opis release la.. And tak payah bayaran tambahan utk subcribe astro warna. 

Hiks :D....



--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL