Comel tak Comel..

Tgh cari idea nk populate data yg user nak. Dlm pada tu bila fokes, ase mcm down.. Demotivated psl mcm susah je.. So bila terfikir benda2 apa saja dok fikir benda tu plak.. Tah apa2. Sgt tak fokes.. Byk benda dok line up ni. Huhuhuhu....
 
What eber.. Oh lupa nk buat nota perbincangan last monday. Huhuhuhu....
 
Anyway.. Smlm hari keluar sepanjang hari. Gila penat.. Tp best.. Anak2 pn tak meragam psl seronok. Paling seronok mlm pas magred join abah lepak surau. Ada ceramah apa ntah. Diorg seronok skg lepak kt surau. Psl kwn2 sekolah mostly akan ada. Ada la kawan nk pung pang pung pang.. Tp sejuk perut mak, bila kawan2 huha2 diorg tuh. Wpn SUPERMAN, paling hero seantero kampung... TAPI SOLAT tetap diutamakan... Eceh br sekali nmpk budak2 tu kecoh2 nk solat, tros chop budak2 tu Pencetus Ummah kn. Harus lah. Umur br 7 Tahun.. Msti la masih tak pandai nk berlakon atau menipu. Ye dak? Hehehehe....
 
Kesahnya smlm, tgh lepak2 kt surau... Tgk la peel budak2 ni berlari2, terjerit2... Mcm kan hape. Maklumlah sume boys sedang membesar. Diorg dok tiru citer lawak hantu tu. Sorg jd antu. Sorg jd ustaz. Pstu yg ustaz pn jerit.. Astarghfirullah al azim... PStu yg jd hantu tu pengsan mati. HAHAHAHAH. Lawak gile. Pstu jap gi bertumbuk psl takmo jd hantu nk jd ustaz. Mcm tu punya main pn ade kan bdk2 skg?
 
Skali tetibe azan asar berkumandang. YG paling ketua skali lompat2. Ngn pakai bj superman. Tros ckp. Benti2 jom kita solat. Anak i si Firdaus tu takot i tinggalkan dia kt surau, lalu takmo solat kasi alasan takmo amik wudhu psl malu. Adoii. Yg member superman ni.. Tarik tgn, bwk pi tmpt wudhu temankan amik wudhu. Aku yg takde kaitan ngn budak tu pn bleh tersentuh. Lepas solat serang di Hafiy. Hafiy, umur brape tahun? Hafiy jwb.. 5 la. Itu pun tak tau ke. 5 tahun?? Kenapa tadi tak solatt??? Hohoho. Pengsan mama Hafiy eavesdropping on their conversation..
 
Wpn aku tak join masa ceramah mlm tu. Tp aku dpt bygkan hirup pikuk mcm mana. 1 surau tu suara depa. Bape kali ustaz kt depan pakai microfon ckp. Anak2 tolong diam.... Anak2 sama tak bising ustaz kasi markah 10.. Langsung dok layang.... Hahahahaha... Dan aku tak risau la kalu gitu gaya kwn2 anak aku. Rempit rempit jgk, Solat tidak dilupakan. InsyaAllah amin.....
 
Ok.. Eh nk citer apa td? Hahaha lupa plak. Dh lari topik... Hehehe..
 
Oh ya pasal penampilan diri... Tah la ek skg ni mmg serabut gila. Lipstik pn ikut dan je kejap pakai kejap tak pakai...
 
Skali smlm sblm nk kuar en. shahrun tegor. I jawab selambe jelah. Abis tu nk mcm mana lg...
 
Tp dok fikir2. Aiseymen.. Tak ok ke penampilan ku ini?
 
Hohohoo.....
 
Ok tu je nk citer sebenarnya. Ok bai. Hihihi

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL