Soalan Cepu Emas...

Grr.. Hahaha. Sakit hati tau dgn budak2 ni....

Firdaus: Mama dlu mama kecik2 suka tgk wayang cerita apa?

Dalam hati: Ni mesti refer cerita2 kartun nih.. Assumption jela. Takkan nk mention citer Sembilu, Sembilu dua tiga empat dan Sebulu kot. Wakakaka.... Anyway, aku dlu kecik2 takde tgk wayang. Smpai aku dh agak besar, boleh pi tgk sendiri ngn adik2 dan kawan, br aku pi tgk. Ayah n Mak aku tak pernah bwk. Simply because Ayah aku tak suka, Mak aku pun malas layan. Hehehe... Tapi tak suka takde plak halang aku nk pi tgk. Aku pn tak tau dr mana aku dpt sawan tgk muvi. Sikit2 nk tgk muvi... Jangkit sawan tu kt En. Shahrun... Sbb En. Shahrun pun mana de layan muvi sgt. Layan pn sbb nk join ngn member. Kalu tak, kire mcm tak sporting la kn. Pi layan LOTR, haprak tak paham. OK slumber kutuk laki sendiri... Harry Potter? What is that. Hahaha. Aku pn dh terberjangkit sawan laki sendiri. BOLEH aku blur tgk HOBBIT. Ni citer psl aper nih? Hohohohohoho... Tp tak puas ati korek2 lepas tu paham jgk la. TP still tak paham apsal ramai yg sgt kagum tgk citer tu. Kuang3.. Laki bini yg pelik kn. Hehehehe...

But anyways... Kami (Aku ndn En. Shahrun) still ase, tgk muvi adalah leisure activities yang fun... Wpn mak bapak aku membesarkan aku kt KL, tp tumbesaran aku tak mcm kebandaran sgt... Aku reserve byk benda, tp still, aku bukan budak kampung. OK? hahahaha. Self denial gituh.. (Mcm lah korg phm pn kn hehehe)...

Mama:.... Mama dlu kecik2 tak tgk wyg... (aku jwb psl wayang psl sblm tu kitrog plan nk tgk wyg nnti lepas mama n abah dpt gaji..huhu)... 

Firdaus: Kenapa mama tak tgk wayang kecik...

Mama: ------ (diam kejap fikir apa nk jwb.. adeh)

Firdaus: Ooo psl dlu mama miskin eh. Atok ngn nenek miskin eh mama...

There you go... Kalu tak tgk wayang maksudnya anda org miskin....

Ohmyanak... Muahahahahaha....

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL