Haiyaaa

Eeeeee geram plak ngn betina jalang sorg ni...
 
1st, dia mintak bini kepada si fulan jantan gatal tak sedo diri tu mintak maap kt dia psl menyebar fitnah. Eee tak fine tak fine. PAHAL lak bini itu olang tak mkn saman kena mintak maap kt lu. Lu yg 1st ckp olang tu JANDA.. padahal blom diceraikan dlu. Tu lu dh mintak mahap blom. Eeeeee gerammm nyerrr.. Hahaha.. I noe i noe. I takde kaitan. Hidup mahupun meninggal mampus dgn Betina Gatal tuh. But still.... Geram nyer bc statement MELAMPAU beliau. Ishhhh..
 
Then, dia ckp dia tak takot KARMA. Karma bkn Karma Sutra yg syirik etc tu bagai eh. Karma merujuk kepada - What comes around goes around. And sama macam "Zaman skang Allah swt Bayar CASH".. Cash ok.. Meaning, tak smpt tggu AKHIRAT mahupun ALAM BARZAKH.. Wallahualam...
 
Pertama, YOUR MAN yang ko Cintai sgt tuh. NOT A LOYAL MAN... Not at all...
 
Bg aku. Bini mana yg perfect. Aku sendiri sbg bini tau la. Betapa pening kepala laki aku melayan. So itu ujian utk LELAKI. Takleh nk salahkan Bini 100% kalau berlaku hal hal gini. LELAKI MEMANG SALAH SBB SALAH DIDIK BINI SENDIRI!!!!!!! Tumpang lalu en. shahrun. Maaf kan daku sebab tertibe bertuka jadi singa jadian hari ni. Tp geram betul lah dgn si betina tuh...
 
Aku doakan, bini kepada si fulan lelaki gatal yg tak ensem dah la ketot. Khairy Jamaluddin lg ensem tau. Eh.. Apa kaitan KJ dlm story nih? Hehehehe... Anyway.. Semoga bini dia, dikurniakan kesabaran yang tinggi.. Dikurniakan ketenangan. Dikurniakan jalan untuk menempuh kehidupan membesarkan anak2. Semoga anak2 diorg pun membesar dgn baik, sihat, dan suasana yang baik.. Amin...
 
Dh toksah piki psl sifulan ngn betina tuh lagi. Jom nikmati hidup sihat!
 
p/s: Kalu ye pn la hang ditakdirkan menyintai suami org, jgn la menyakiti kaum sendiri... please lah..

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL