Pencetus Fenomena

#hanezsuraya
#romie
#lyanamanan
 
Perghh. Start kuar Melodi, Meletop, IG, FB. Bersepah dr senin kowt. Feymes gila. Aku igt lg. Bebaru je lg kuo cite dia. Jd heroin asenye. Aku menyampah gile kot cite tu tak tau kenapa. Dia mcm blakon sgt dia ala2 pompuan lembut2 halus gemalai. Aku tak feel she's really gemalai. Masa tu tak tau lg kesah2 dia. Aku tak follow IG dia. Ekceli aku mmg tkde IG skg. Psl tak tau apa password aku. Nk trace pn malas.
 
What eber. Ni aku dk bc dr smlm. Sj la nk share ken. Ishhh. Geram.. Ase mcm kena release tensen sumwhere ni. Psl geram. Huhuhu...
 
6 Mac 2014 - Haiya CT Kusut (ehem2. aku le woi. ahaha)
 
6 Mac 2014 - Chronology Hanez Suraya RedMummy
 
7 Mac 2014 - Imam Muda Tegur HS SinarHarian
 
7 Mac 2014 - Sundali Sebenar KakSenduk (***Terbayekkk!)
 
Sekian, sj nk rekodkan kt sini. Byk lg sebenarnya.. :D

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL