Kayıtlar

Eylül, 2014 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kerja Selagi Belum Tutup Mata...

Pemalas nak update. Sebab. Ntah. Mgkn faktor usia kot. :D Just nak share dialog dgn en. shahrun, 2 hari lepas: Suasana hening, pagi-pagi time anak beranak tengah bersiap nak pi skul n opis. Dalam masa yang sama kete tunggangan yg ada satu tu habis bateri la plak. Rupa2 nya ada lampu yang tak tutup. Dlu hafiy je pandai bukak lampu tu. Now ammar pn dh pndai. And mama being very clumsy, tak perasan. And kereta tak bergerak more than 24 hours.  Dlm masa yang sama, en. shahrun bekerja day in day out. morning to wee hours the next day... huhuhuhu. Since last Friday.. pheww... Mama: Sampai bila kita nak macam ni ni?  (referring to pagi-pagi rushing buat tu ni, tp end the day without him- because apparently he is stuck to his never ending tasks...) Abah: (muncung plus sentap sikit, maybe) At least macam ni for 2weeks more.. Mama (dalam hati eh ke kt luar hati? lupa plak. hihi) : 2 minggu?? u mean really? 2 minggu????????? *sentap* Heret kaki naik motor (psl keter habis bateri remember?).