Kayıtlar

Mart, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Dengkil-KLIA2-Kundasang-Ranau-Poring-KK

Resim
Rasa macam sekejap je dr JPO Disember haritu. So pembuka tirai 2015 ialah Kota Kinabalu! Ni dari 2011 kami ke tmpt yang sama. Masa ni mcm tak puas je. So aku request untuk repeat. Tiket dh beli dari tahun lepas. Setahun peram tiket tu. Mcm biasa, aku plan je nak pergi mana, bila sampai sana En. Shahrun akan in-charge on mana mau pegi, hotel mana nak duduk etc. Lebih kepada relaks2 punya holiday. Flight was on 5th of Mac 2015. Masa tu kami book teksi on 4am, sebab flight is at 645am. So ample time utk check in n bag drop. Tapi by 415, teksi never showed up. And en. shahrun tetibe dpt idea bernas hantar kitrog dlu naik kete, then dia patah balik.. amik moto n parking dekat KLIA2. Cost nak pegi tu less than rm20, plus minyak plus parking rm5. So jimat gila, rather than nk bayar teksi RM60. Cuma kesian en. shahrun la kn. Tp dia sanggup so proceed. Lepas ni boleh buat cmtu lagi. Ya Allah, Ammar kan suka flight, so dia sgtla eksaited n teruja sgt naik flight. Smpai KK, tros drive to kundasan

Sepetang di Kundasang (6th Mac 2015)

Resim