Kerja Suami atau Kerja Isteri?

Haiyoohhh itu pun nak jd isu ke..

Well. Benda tu takkan habis ok. Just look at your parents. They're still fighting about it till the end. But both loves each other no matter what. Ok la tu topik lain, topic about surfacing how you feel about your partner...

Aku ase isu ni kerja sapa ni kerja sapa no issue la.. Apa yang penting KERJASAMA.

Tp skali skale dlm hati tu mesti mcm. EHH balik2 aku.. Balik2 aku...

Contoh mcm suami la.. Ehh asek2 aku je yg sidai kain.. Dia buat apa. Contohhh terdetik dlm hati dia kan... Cuba dia voice out kan kata hati dia.. Isteri plak kata. Ehh tu dh memang kerja suami! X ke jd isu tu? Sakit hati...

Bottom line is, somebody NEED to finish it up. Contoh mcm sidai kain la. Dok sibuk mempersoalkan sapa buat sapa buat last2 tak buat. Gitu. Dh tgh buat tu buat jela siap kan .Sentap sekali sekala tu normal lah. MANUSIA BIASA KOT...

Bkn isu isteri tak ikhlas ke, suami lepas tgn ke. ISU tu takkan pernah habis.

Point nya skg. Kalu nak bahagia buat jela. Berkerjasama.

Aku kalu suami merungut. Aku merungut tu biasa sgt bg aku. Paling2 gaduh la masam muka jap. Kan bang kan? Hihihihi....

Tp aku paling alergik kalu ada org lain cmpo. Perghh panas hati. Contoh ayat... Isteri apa tu semua laki buat???

Sebok je. Ko jaga rumahtangga ko sudah. Sibuk rumahtangga org wtpe?

Ok bai.. Hihihihiihi. .Tak emo ye...Sj je main tulis2... Hik hik

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL