Kayıtlar

Ocak, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Nikmat Hidup..

Tidur nyenyak malam tadi Alhamdulillah. Tp tetaplah bangun tu terasa macam nak bangun solat je then tdo balik. Wakakaka... Tidor terus baru padan muka hang tak sempat bertaubat. Huhuhu. Nauzubillah... Allahuakhabar! Anak pertama ngn anak ketiga, memang tak cukop tdo. Ammar even smpai aku preggy kan aisha, still malam nak menetek je 24 jam. Tp syukur, lama2 aku berjaya stop kan dia nyusu. Kira ammar lama menyusu lah. Smpai dia 2 tahun lebih. Just nice smpai aku preggy kan aisha dia stop. Tapi masa dia 8bulan dh campo susu la. Cuma masa dgn aku takdela minum susu botoi tu kan. Huhuhu... Anak kedua - hafiy memang laaagi lah byk tdo. Tp dia suka nangis tgh2 mlm. Punya lah susah. Tp lps tu dia tdoo smpai pg smpai ketghari. Aku yg tak tau masa tu sepatutnya tak boleh bagi baby tdo lama sgt. Huhuhu. Dok syok baby tdooo ja kan. Huhuhuhu... Aisha memang menurun perangai hafiy. Cuma lebih ok skit la. So siang dia susah tdo. Mlm dia tdo sepanjang malam. Bgn pn masih ketiduran balik. Alhamdulillah

Qu Puteh dan Pink

Walaupun aku suka MERAH. Tp MERAH too bold for me, jiwa penakut aku jarang opt for MERAH. As i said. TOO BOLD for me. Im not that bold! Hehehe. So most of my stuff, i'd opted for PINK....  So HIDUP PINK. PINK PON BOLEYY. CANTIK JGK APE... As they said: Challenged, Man's EGO! watdefakk? Hohoho...  Aku memang tiada kaitan langsung dan tak tahu menahu pasal status bola sepak Malaysia yang bagi aku SENDU jek. Kualiti? Sedey kot. Dok kat situ je tak kemana-mana pun. Bagi aku la yg tengok pun sebab terpaksa selalunya. So sememangnya aku bukan lah orang yang layak pun untuk mengulas. Persepsi aku hanyalah sebagai 'orang luar'. Lain lah kalau peminat tegar bola sepak kan. Tapi bahaya jugak. Peminat tegar, anda biasanya akan terlalu obses, dan tak kurang juga BAYES! Heheheh. Tapi pendapat aku. Erm. Memang lah DSV (erkk mcm Dunia Seni Visual plak hahahaha. )... DSV memanglah nak promote produk dia. Biasalah orang nak promote produk. Dia ada vision dia. Dia ada matlamat dia. And d