Kayıtlar

Haziran, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ih Rasa Nak Marah lah

Maaf. Aku tau ni ramadhan. Tapi aku tak pose. Last week aku marah kt En. Shahrun. Marah gile, (Dia tak tau, aku tak habaq)... Tapi aku teringin nak tanya dia masa tu: Bosan sangat ke dah kawin ngn aku? Nauzubillah... Huhuhuhuhuhhuhuhuhu...... This week, marah kt classmate aku plak. Ko pehal. Org email berkali2 tanya bila kerja nak siap bila kerja nak siap. Ko DIAMMMMMMMMMMMMM je kan. Berlagak suci sgt. Konon bulan ramadhan taknak gadoh. Eh pompuan... Ko kalu tengah buat kerja, bagitau laaahhhhh Takdelah orang kena buat kerja ko. Dh tu senang2 ko buang apa org dah buat. Tetibe gaahhh ko buat sume benda. Like What the fish lah pompuan!!!!!! Aku skg, memang pandang serong ler dgn org pakai purdah. Nama je pakai purdah. Hati tu nauzubillah. Apsal busuk sgt? Aku igt hati aku ni cukop busuk dah. Ckp pendengki sejati dah. Mana nak tau jumpa ngn org mcm ko... Grrrrrrr... Tapi tak semua lah mcm tu. Ada jgk sorg kwn aku baik. Aku sayang dia. Dia slalu bg nasihat kt aku. Liza, i heart you lebih2

Wa Salute Lu Stacey

Resim
Tak tau la kalu org lain perasan. Tp aku selalu perati stacey ni. Dh lama dh sebenanya. Tp br hari ni nk luahkan. Kui kui kui... Kalu tgk sebelum diorg kawin kn. Mmg nampk la akim ni minat sgt kt stacey. Walau kadang2 dia buat2 mcm tak. Xpndang sgt ke apa. Nnti senyap2 dia tgkkk je stacey. Sweet kan? Hohoho. Stacey plak, aku tak pernah nmpk dia mcm ada hati ngn akim. Sikit pn tak ok hohoho. Kalu amik gmbr besenye stacey pndang depan. Tak pandang pun muka akim. Ada la kot, tp aku yg tak nmpk. I mean. Sama mcm lelaki jgk, pompuan kalu suka seseorg, dia akan sentiasa tgk. Mcm my own husband terhadap aisha. Hohhoo. I ckp aisha comel dia takmo ngaku. Tp hakikatnya. Hohoho. Alhamdulillah Aisha. Ada org sayang aisha sgt2 huhuhuhuu... Tetibe lari topik. Hehehe.. Masa gmbr2 diorg, masa tu dh announce dh akim mmg nk kawin ngn stacey. Rasanya tau btol2 jd diorg kawin pun lepas stacey dh peluk islam. Lps tu br la mcm yakin. Stacey pn tak berdolak dalik dh. Kalau tak takpernah straight to the point