Ih Rasa Nak Marah lah

Maaf. Aku tau ni ramadhan. Tapi aku tak pose.

Last week aku marah kt En. Shahrun. Marah gile, (Dia tak tau, aku tak habaq)...

Tapi aku teringin nak tanya dia masa tu: Bosan sangat ke dah kawin ngn aku?

Nauzubillah... Huhuhuhuhuhhuhuhuhu......

This week, marah kt classmate aku plak.

Ko pehal. Org email berkali2 tanya bila kerja nak siap bila kerja nak siap. Ko DIAMMMMMMMMMMMMM je kan. Berlagak suci sgt. Konon bulan ramadhan taknak gadoh. Eh pompuan... Ko kalu tengah buat kerja, bagitau laaahhhhh Takdelah orang kena buat kerja ko. Dh tu senang2 ko buang apa org dah buat. Tetibe gaahhh ko buat sume benda. Like What the fish lah pompuan!!!!!!

Aku skg, memang pandang serong ler dgn org pakai purdah. Nama je pakai purdah. Hati tu nauzubillah. Apsal busuk sgt? Aku igt hati aku ni cukop busuk dah. Ckp pendengki sejati dah. Mana nak tau jumpa ngn org mcm ko... Grrrrrrr...

Tapi tak semua lah mcm tu. Ada jgk sorg kwn aku baik. Aku sayang dia. Dia slalu bg nasihat kt aku. Liza, i heart you lebih2 tau. Dont get me wrong. Walaupun dia tak bc blog post aku nih.. Huhuhu. Dear hanan, ko jgn bgtau dia plak k. Huhuhuhuuhu...

Ok lah aku nk citer pun dah takde mood. Tetibe lecturer dpt warning dari aku. Muahahaha. Ko igt ko sorg je nak strict2 ngn aku? Aku tak boleh strict? Sorry ok. En shahrun sorg je bole buli aku, tapi aku jarang balas. Tu pn jarang ok. Selalunya aku balas balik. Muahahahaha. Tp org lain. Sorry la. U not my husband. Muahahaha.

Aku ckp cmni ngn lecturer: Please ok, jgn amik dah version baru dari team member lain. Disregards terus. Regards yg my current version je. And im serious!! Grrrrr. Muahahaha...

Ok bai. Dr td nk sidai kain tak sidai2. HUhuhuhuuhu.

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Use Tea Tree Oil To Combat Body Odor

Save Me

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL