Kayıtlar

Ağustos, 2018 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

End Aug 2018

I just want to note down something. Because it has been awhile since i've posted anything. A simple write up shall do. 1. Weekend My weekend was spent wisely and simply. Worked as a team, the whole family and everything turn up smoothly. Alhamdulillah. There were three events coming. On saturday, as early as 720am we were on the road, moving to melawati, my husband's aunt house. Solemnization for her son at Rawang. Went there, and then move back, to Bangi to fix coating for BPN, our new baby. Back home just before Asar for prayers. I missed my good friend wedding. Been anticipating to meet her for so long. No luck. Even prepared small token for her. No rezeki. I feel like to use it today. Sorry Azliana Aziz. Hope that everything went well, and smooth sailing marriage till jannah! On sunday, the wedding ceremony for my husband's aunt son. On the bride side. Still in Rawang. So we went there again, after fried meehun breakfast and loads of laundries. We reached melawati aroun

Mimpi

Mimpi pelik malam tadi. Tapi hanyalah sekadar mimpi.  Aku macam kena kawin dengan seseorang. Suasana macam kat kampung, rumah kampung. Ada sawah. Bukan rumah kampung aku, kat Sg Rambai. Bukan juga rumah kampung suami aku, kat Sg Besar. Tak nampak sangat muka orang yang aku kahwini dalam mimpi aku tu. Tapi macam aku terbayang-bayang muka Zulhuzaimy. Apakah? Lawak sikit di situ. The best part is, Zulhuzaimy ni, dalam mimpi aku tu la, ada adik beradik-adik kot. Dalam drama-drama kan biasanya yang ada kaitan dengan pengantin perempuan adik-adik. Hahahaha. Adik dia is Ungku Ismail Aziz? Apakah lagi sekali? Hahahaha. Ye serius memang terpampang muka Ungku Ismail Aziz dalam mimpi aku tu! Gilo! 1. Aku dah kawin (and i love my husband so much #tetibe!). 2. Ungku tu muda dari aku! Memang tak lah kan.  Kiranya dalam mimpi aku tu, nampak macam UIA tak happy. Aku pun tak happy, of course lah! Sebab aku memang minat dia lebih berbanding Zulhuzaimy (which aku tak minat pun! hello!). Kira macam kawin