Kayıtlar

Kasım, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Its 11.11

Another 7 hari before birthday Ammar. Celebration with friends on 14.11 ni kat sekolah kebangsaan. So ok la tu, mama bg kek 1.  Malam td, lepas dinner kt luar, balik rumah, mama terus naik atas, proses baju nak gosok. Nak pastikan gosok semua, so senang nk menghadapi hari2 mendatang. Washing Machine masuk bengkel. Tak rosak teruk, tapi sebelum teruk, abah decide hantar bengkel. Macam kereta jugak ek washing machine nih huhuhhu. Sebenarnya washing machine ni sgt reliable, tapi capacity dia yang tak reliable untuk menampung keluarga kami. I told you so En. Shahrun Hisam! We need bigger loads! Tapi tak apa, kita cuba fix in, di samping, pelan nak tambah anak terpaksa digugurkan. Kesian machine tuh. Senak weih! Hahahahaha.... So as for now, Abah akan ke laundy mate 2 hari sekali. Datang weekend, 4 loads of baju! RM20 tukar coins pun tak ckp. *sigh*.... SO, sebenarnya nak cerita malam tadi. Semua orang dah ready masuk tidur, tiba-tiba Aisha shouted out. NAK NUGGET! Aisha lapar at 10.45pm!.