Kayıtlar

Mayıs, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Dos Pertama: Program Pemberian Vaksin - Astra Zeneca - PWTC KL

Update : Done 2nd Dos on 2nd of August 2021. So, whilst updating this, i am already COMPLETED the vaccination - which is 14 days passed my 2nd dose. Alhamdulillah. Lets just hope i will not catch the virus so i can protect my loved ones who are unable to get vaccinated. InsyaAllah Amin.. ________________________________________________________________________ Time: 12:30pm Date : 31 Mei 2021 Battle 1st batch untuk 200k sumthing AZ dulu aku ragu-ragu juga nak ambil. Tapi lepas sembang dengan kawan-kawan, diorg make a point, Kalau tak vaksin, infected dengan virus C19 lebih tinggi percentage untuk mati dari Kalau amik vaksin. Memang ada yang mati, tapi kalau compare percentage dia sangat rendah compared to kalau mati sebab infected. Tu satu hal. Satu hal lagi 2021 ni, C19 ni macam terlebih sudah mutasi nya. Senang to be infected-airborne, dan kalau kena, walaupun mungkin tak mati, severity sangatlah menakutkan. Ada yang survived tapi lepas tu ada masalah pernafasan. Ada yang survived tap